Публикувано на 16 декември, 2019

Играч от „Отбор на надеждата“ взе участие в благотворителен турнир на dsport и Дарик

Добродневно

 

 

Бившият национал от „Отбор на надеждата“ Асен Станков, играл на световното първенство по футбол за бездомни хора в Мексико Сити през 2012 година, взе участие в днешния благотворителен турнир, организиран от dsport и Дарик радио. Събитието се проведе в подкрепа на недоносените деца, както и тези с аутизъм. Кампанията е част от десетия благотворителен търг на Дарик радио и „Ники Кънчев шоу”.

 

Асен Станков беше поканен да се включи като състезател в отбора на „звездите“, където негови съотборници бяха Цанко Цветанов, Ваня Джаферович, Благой Георгиев, Христо Янев, Велизар Димитров, Христо Йовов, Стойко Сакалиев, Евдокия Попадинова и телевизионните водещи Иван Христов, Андрей Арнаудов и Лео Бианки. Бившият играч от „Отбор на надеждата“ взе участие и в трите мача на своя тим, който завърши на второ място в крайното класиране. Съперници на „звездите“ бяха съставите на треньорите, съдиите и журналистите.

 

На първо място в благотворителния турнир завърши отборът на треньорите. Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич, заедно с част от колегите си Енгибар Енгибаров, Милен Радуканов, Александър Димитров, Стамен Белчев, Златомир Загорчич и други, постигнаха два успеха и едно равенство, които бяха достатъчни, за да грабнат купата.

 

Турнирът се проведе в залата на комплекс "Царско село", а наградите бяха осигурени от бившия международен рефер Детелин Баялцалиев и неговата фирма "Best Sport Cups".