Публикувано на 25 януари, 2018

Посланик Лешек Хенсел честити купата на „Отбор на надеждата“

Добродневно

 

28 август, 2013 година

 

Лешек Хенсел, посланикът на Република Полша в страната ни, който е посланик и на „Отбор на надеждата“ през 2013 г., честити забележителното представяне на тима по време на световното първенство за бездомни хора в град. Познан. Дипломатът поздрави националите ни в официално писмо, адресирано до „Спортс Мениджмънт България“:

„Бих искал да честитя на мъжкия отбор успеха на Световното футболно първенство за бездомни хора, потвърден от спечелването на купата на моя роден град Познан. С голяма радост бих искал да поздравя и екипа на женския отбор, който доказа позицията си на лидер в европейското първенство в Мюнхен и я затвърди в световната надпревара“.

 

Дипломатът споделя, че за него е било чест и удоволствие да бъде патрон на „Отбор на надеждата” по време на международните му участия през 2013 година. „Вие доказахте, че независимо от трудностите, с които ни среща животът с усилия, решителност и дисциплина можем да постигнем мечтите си. Ще продължа да следя с интерес проявите на „Отбор на надеждата” и инициативите на „Спортс Мениджмънт България”. Пожелавам на всички играчи и на целия екип на проекта успехи в професионален и личен план!“, завършва писмото си посланикът на Република Полша.