Публикувано на 25 януари, 2018

„Дънди Прешъс Металс“ подари бенефис и на тазгодишния „Отбор на надеждата“

Добродневно

14 октомври, 2013 година

 

За втора поредна година спонсорът  на „Отбор на надеждата” - „Дънди Прешъс Металс”, организира бенефис на националния тим, който представя България на световното първенство за бездомни хора. Събитието се състоя през изминалите почивни дни на изкуствения терен в град Пирдоп.

В него се включиха тазгодишните национали, които спечелиха Купата на град Познан, както и играчите от миналогодишния тим, завършил четиринадесети на Мондиала в Мексико Сити. Както е известно, регламентът на световния шампионат за бездомни хора не позволява повторно участие и всяка година тимът е съставен от нови състезатели.

В спортния празник взеха участие и 26 служители на „Дънди Прешъс Металс” от „Челопеч Майнинг”, разделени в три състава. Турнирът беше от изключително важен за служителите, тъй като в зависимост от представянето им, половината от тях бяха избрани да представляват компанията си на корпоративен турнир по футзал в Благоевград.

По покана на „Дънди Прешъс Металс” бившият национален селекционер на „Отбор на надеждата” Методи Здравков се нае да определи кои са най-добрите футболисти сред служителите на компанията.

 

След десетте оспорвани мача, всеки от които беше с продължителност 20 минути, домакините от „Дънди Прешъс Металс” настаниха националите от „Отбор на надеждата” в пирдопския хотел „Средна гора”, а вечерта завърши в механа „Копривщица” в центъра на града.