Публикувано на 26 януари, 2018

Министерството на младежта и спорта награди „Отбор на надеждата“

Добродневно

31 октомври, 2014 година

 

 

Служебният заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов награди с красиви плакети „Отбор на надеждата” за отличното му представяне на световното първенство по футбол за бездомни хора в Чили този месец.

 

Националите завършиха на дванадесета позиция от 42 тима от различни държави, като записаха 5 победи, 4 загуби, 3 равенства и голова разлика 65:59.

 

 

„Отбор на надеждата” е отлична социална инициатива. Самият факт, че момчетата постигнаха най-доброто си класиране до момента на световно първенство по футбол за бездомни хора го показва. Надявам се градацията в тима да продължи и футболистите да бъдат още по-мотивирани, сплотени и да тренират повече, за да постигнат догодина в Амстердам още по-добри резултати”, каза Каменов.

 

 

 

На церемонията присъстваха мениджърът на отбора Виктор Кирков, треньорът Младен Христов, капитанът Ангел Станков и вратарят Куаси Ив, който спечели приза за най-добър играч на своя пост на Мондиал 2014. Останалите национални състезатели ще получат плакетите си в институциите, в които са настанени. Същевременно Калин Каменов получи като подарък фланелка на „Отбор на надеждата”.