Публикувано на 26 януари, 2018

„ЕКО България“ остава основен спонсор на „Отбор на надеждата“

Добродневно

13 февруари, 2015 година

 

„ЕКО България” остава основен спонсор „Отбор на надеждата” и през 2015 г. Компанията за горива ще продължи да подкрепя тима по време на подготовката и участието му на световното първенство за хора в затруднено положение Homeless World Cup през септември в Амстердам. Тазгодишният Мондиал ще бъде четвърти за българските национали от „Отбор на надеждата”, които миналата година направиха най-доброто си представяне и заеха дванадесета позиция от 42 отбора на шампионата в Чили.

                    

Логото на „ЕКО България” ще остане върху задната страна на всички фланелки на тима, съставен от хора в затруднено положение. Освен това дистрибуторът на горива ще получи рекламни позиции на специалното игрище на „Отбор на надеждата”, на пресконференциите на тима и на сайта nacionalite.org.

 

„ЕКО България” подкрепя „Отбор на надеждата” от неговото създаване през 2011 година. Ръководството на нашия основен спонсор се интересува преди всичко от резултатите, свързани със социалната интеграция на играчите, които постигаме през последните три години и половина. Въпреки това ние се стремим и към добро представяне при участията ни на световните първенства за хора в затруднено положение, тъй като държим марката на нашите партньори да се асоциира с успехите ни във всяко отношение”, коментира мениджърът и създател на „Отбор на надеждата” Виктор Кирков.