Публикувано на 26 януари, 2018

„Дънди“ с нов спонсорски договор с „Отбор на надеждата“

Добродневно

 

23 април, 2015 година

 

„Дънди Прешъс Металс Челопеч” ще е основен спонсор на „Отбор на надеждата” до края на 2015 година, стана ясно след подновяването на договора с тима. Минната компания подкрепя финансово тима от 2012 г., когато беше и дебютното му участие на световно първенство по футбол за бездомни хора в Мексико Сити.

В първата година от спонсорството си „Дънди” позиционира своето лого на гащетата на тима. През следващите две години обаче фирменият знак на основния спонсор беше поставено на предната страна на фланелките, където ще остане и през 2015 година.

В началото на февруари „Отбор на надеждата” поднови спонсорския си договор и с „ЕКО България”. Логото на веригата бензиностанции е поставено на гърба на всички екипи. Веригата ресторанти „Виктория” също потвърди продължаването на своето партньорство с тима, а доставчик на спортна екипировка за четвърта поредна година ще бъде варненската фирма MISHO.

Спонсорският договор с „Дънди” става факт броени дни преди първия селекционен турнир на „Отбор на надеждата” за избор на национални състезатели, който ще се проведе на 26 април в София. До средата на юли ще се организират общо 10 състезания между младежи в неравностойно положение от различни градове в България. На база на представянето на играчите в тях националният селекционер Младен Христов ще избере между 10 и 12 състезатели, които ще сформират разширения състав на националния отбор. Осем от тези футболисти ще заминат за Амстердам, където от 12 до 19 септември ще представят България на тринадесетото световно първенство за бездомни хора.