Публикувано на 26 януари, 2018

„Теленор“ изненада „Отбор на надеждата“ преди световното в Амстердам

Добродневно

27 август, 2015 година

 

„Теленор” - генералният спонсор на „Отбор на надеждата”, изпрати официално днес националите за световното първенство по футбол за бездомни хора в Амстердам, което ще се проведе от 12 до 19 септември.

Стайн-Ерик Велан, главният изпълнителен директор на мобилния оператор, пожела успех на националите и им подари смартфони Telenor Smart. „Отбор на надеждата” получи също и покани за ложите за квалификационната среща за Евро 2016 между представителните тимове на България и Норвегия, която ще се играе идната седмица.

 

„В цял свят „Теленор” се стреми да създава възможности за обществата и да помага на хората да изградят едно по-добро бъдеще. Затова подкрепяме „Отбор на надеждата“ за четвърта поредна година и съм много щастлив да видя как тези млади хора работят заедно, за да преодолеят трудностите и да постигнат повече както за себе си, така и за отбора. От името на целия екип на „Теленор” бих искал да пожелая успех на момчетата и да им кажа, че във всеки случай те са победители“, каза Стайн-Ерик Велан.

Обръщение към националите направи и бившата олимпийска шампионка на троен скок Тереза Маринова, която е посланик на „Отбор на надеждата” през 2015 година.

 

След официалната част националите изиграха и демонстрационен мач с аматьорския тим #Twitterритане, организиран от група ентусиасти в социалната мрежа Twitter. В отбора участват хора на различна възраст, с най-разнообразни професии и интереси, обединени от любовта си към футбола. В истински дух на спортсменство тимът се включва в различни благотворителни инициативи. На вратата на този състав пази миналогодишният национал от „Отбор на надеждата“ Куаси Ив.