Публикувано на 27 януари, 2018

„Отбор на надеждата“ получи подаръци от спонсорите си

Добродневно

27 август, 2017 година

 

 

В навечерието на петнадесетото световно първенство по футбол за бездомни хора, „Отбор на надеждата” традиционно получи подаръци от компаниите, които го подкрепят през годините.

Вчера основният спонсор на тима – „Бензиностанции ЕКО“, даде на всеки от българските национали по един луксозен сак. Аксесоарите са от лятната промоция на „ЕКО България” - „Пътувай със стил”. А днес играчите от „Отбор на надеждата“ получиха подаръци и от „Теленор“ по време на гостуването си в централния офис на компанията в Бизнес Парк София.

 

Телекомуникационният оператор, който е генерален спонсор на отбора от 2011 година досега, подари по един смартфон на всеки от осемте състезатели, които ще представят България на специфичния Мондиал по стрийт футбол. Подаръците бяха връчени лично от Ирина Василевска, главен директор Корпоративна политика и правни отношения на „Теленор”. Генералният спонсор на „Отбор на надеждата” прави този жест за всеки от националните състави в последните години. Тази година събитието беше съпътствано и от стилен коктейл за националите.

 

„Отбор на надеждата” заминава за световното първенство по футбол за бездомни хора в понеделник рано сутринта и в първата групова фаза на Мондиала ще срещне съставите на Индонезия, Гренада, Зимбабве, Словения и Израел.