Публикувано на 08 януари, 2018

GLOBUL стана генерален спонсор на „Отбор на надеждата“

Добродневно

25 ноември, 2011 година

 

Мобилният оператор GLOBUL ще бъде първият генерален спонсор на „Отбор на надеждата“. Новината бе потвърдена официално от маркетинговия отдел на телекомуникационната компания пред организатора на инициативата „Спортс Мениджмънт България”. Очаква се договорът да бъде подписан на специална пресконференция идната сряда.

Присъединяването на GLOBUL към проекта не е изненада, тъй като компанията има дългогодишно партньорство с футбола. От няколко сезона мобилният оператор е генерален спонсор на ЦСКА и „Литекс”, а до миналата година подкрепяше и представителния тим на България.

Като основни спонсори на проекта се включват и дистрибуторът на горива „ЕКО България” и веригата ресторанти „Виктория”. „Еко България“ ще осигурява гориво и превенция на пътя за участниците в него, а веригата ресторанти „Виктория” ще предоставя храна и напитки за всички бездомни младежи в рамките на десетте турнира в периода от октомври 2011 г. до май 2012 г.

Другите основни спонсори са транспортно-туристическата компания „Юнион-Ивкони”, Български футболен съюз и производителят на спортна екипировка „Мишо”. Сериозна подкрепа на проекта оказват още уеб агенцията „ABC Design & Communication”, Аматьорската футболна лига и режисьорът Андрей Хадживасилев от фирма Revive Vision.