Публикувано на 13 януари, 2018

Празничен обяд от ЕКО за „Отбор на надеждата”

Добродневно

22 декември 2011 година

 

Празничен обяд за „Отбор на надеждата” организира основният спонсор на тима - бензиностанции ЕКО. На поканата имаха възможност да откликнат младежите, които живеят в София. Те са настанени в столичните общински центрове за временно настаняване - „Св. София” и „Св. Димитър”, и социален-младежки център „Св. Константин”.

 

Ивайло Борисов (Мениджър продажби на горива на дребно, маркетинг и бизнес развитие) и Даниел Тодоров (Продуктов мениджър) посрещнаха играчите на тима в бензиностанция ЕКО на столичния бул. „България”. Младежите бяха впечатлени от радушното посрещане и щедрост на домакините, както и от отзивчивостта на официалния гост - мениджърът на детско-юношеската школа на „Левски” Божидар Искренов. Той отдели повече от час и половина, за да отговори на многобройните въпроси, които въодушевените момчета му задаваха. Легендата на „сините” им сподели интересни случки от своята кариера и им вдъхна увереност, че с труд и упоритост биха могли да реализират мечтите си.
 

Младежите изразиха признателност и към изпълнителния директор на ЕКО Янис Поликандриотис, който сподели няколко думи за партньорството между компанията и „Отбор на надеждата”: „ЕКО има традиции в подкрепата на българския футбол, а социалната ни ангажираност ни прави съпричастни към каузата на фондация Homeless World Cup. Вярваме, че така можем да допринесем за социалната интеграция на младежи без собствен дом или крайно нуждаещи се, за да получат шанс за по-добър живот”.