Публикувано на 17 октомври, 2019

Виктор Кирков пред БНР и Fakti.bg за промените в БФС

Добродневно

 

Виктор Кирков, изпълнителен директор на "Спортс Мениджмънт България" и мениджър на "Отбор на надеждата", бе поканен да сподели гледната си точка за промените във футболния съюз в интервю за БНР - Стара Загора, и в сайта Fakti.bg. Поводът бе фейсбук публикация на Виктор Кирков, изразяваща категоричната му и аргументирана позиция по темата. 

 

 

 

Управлението на Българския футболен съюз е комплекс от много фактори. Не можем да кажем, че с промяната само на президента нещата изведнъж ще се подобрят. Първо не е ясно дали тази оставка ще бъде приета от Конгреса на футболния съюз, който вероятно ще бъде свикан през декември. Така че все още не можем да говорим за някаква коренна промяна в политиката на БФС. Но дори и да напусне господин Михайлов не зная дали нещата ще се променят към по-добро“. 

 

 

Това заяви Виктор Кирков в интервю за БНР - Стара Загора. Цялото интервю можете да чуете, като кликнете на снимката и проследите връзката.

 

 

 

Виктор Кирков сподели позицията си по темата и в текст за сайта Fakti.bg със заглавие: "А сега накъде в БФС?", и подзаглавие: "Въпреки дългоочакваният от мнозина обрат на ситуацията в БФС, бъдещето на българския футбол не изглежда розово". Кликнете на снимката, за да прочетете текста на Виктор Кирков за сайта Fakti.bg.