Публикувано на 15 януари, 2018

„Отбор на надеждата“ ще рекламира бензиностанции ЕКО на Мондиал 2012

Добродневно

10 юли 2012 година

 

„Отбор на надеждата“ ще рекламира бензиностанции ЕКО на световното първенство по футбол за бездомни хора в Мексико през октомври. Логото на дистрибутора на горива „ЕКО България” вече ще е неизменна част от екипите на националните играчи от тима.

 

Дистрибуторът на горива „ЕКО България“ поднови преди броени дни договора си за основно спонсорство на проекта Homeless World Cup Bulgaria, с който се ангажира в края на месец ноември миналата година. В резултат, освен върху гърба на фланелките на националите, „ЕКО България” ще получи рекламни позиции на специалното игрище на „Отбор на надеждата”, на пресконференциите на тима и на сайта nacionalite.org.

„Изключително сме щастливи, че компанията ни ще бъде представена на толкова голям футболен форум, какъвто е Homeless World Cup. Все пак това е първо участие на български отбор на футболен мондиал от 14 години. Социалният ефект от проекта също е поразителен и се радваме, че „ЕКО България” също допринесе за този успех”, коментира Янис Поликандриотис, изпълнителен директор на веригата бензиностанции.

 

Компанията „ЕКО България” е пряко свързана с българския футбол повече от 4 години. В началото на 2008 година дистрибуторът на горива стана основен спонсор на българското футболно първенство и остана с този статут до лятото на миналата година. В началото на май тази година бензиностанции ЕКО станаха също официален партньор на суперзвездата на българския мотоциклетизъм Мартин Чой, както и официален спонсор на Българската федерация по мотоциклетизъм.