Публикувано на 22 януари, 2018

GLOBUL остава генерален спонсор на „Отбора на надеждата”

Добродневно

28 ноември, 2012 година

 

GLOBUL ще продължи да бъде генерален спонсор на „Отбор на надеждата“, стана ясно след като мобилният оператор поднови договора си до края на 2013 година. Продължаването на контракта, който е на стойност 35 000 лева, беше обявено на пресконференция от Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ на телекомуникационната компания, и Виктор Кирков, създател и мениджър на футболния тим. Специален гост на срещата с медиите беше легендарният вратар на „Манчестър Юнайтед” и датския национален отбор Петер Шмайхел. Бившият капитан на „червените дяволи” беше на двудневно посещение в София по покана на GLOBUL, който е партньор на английския клуб.

(отляво надясно) Методи Здравков, националният селекционер на „Отбор на надеждата”, Петер Шмайхел, легендарният вратар на „Манчестър Юнайтед” и датския национален отбор, Виктор Кирков, създател и мениджър на футболния тим, и Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика“ на GLOBUL

 

 

„Щастливи сме, че сме част от един толкова значим социален проект за интегриране на млади хора с различни проблеми чрез силата на спорта, отборния дух и работата в екип. През изминалата година видяхме колко много постигнаха те, благодарение на своето желание за успех, на своята воля, на усилията на организаторите на проекта и, разбира се, на нашата подкрепа. Продължаваме да подкрепяме „Отбор на надеждата“, защото вярваме в силата на спорта да обединява хората и да им помага в техния стремеж към едно по-добро бъдеще“, коментира Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика” на мобилния оператор. Той връчи официално чек със сумата по спонсорския договор на Виктор Кирков и на Методи Здравков, националният селекционер на „Отбор на надеждата”. Петер Шмайхел също пожела успех на българския тим при представянето му на световното първенство в Полша през лятото на следващата година.

 

GLOBUL подписа първия си договор за генерално спонсорство на „Отбор на надеждата” със „Спортс Мениджмънт България“ преди една година. „Благодаря на GLOBUL за корекността и за доверието, което ни гласуваха преди една година. Ако сега вече имаме развит и работещ продукт, преди една година нямахме нищо. С първите пари от генералния ни спонсор успяхме да купим обувки за зала на всички играчи, тъй като преди това някои от тях тренираха със сандали. С предоставените от генералния ни спонсор средства през 2013 година ще обезпечим напълно транспорта и участието на мъжкия и женския ни национални отбори на световното първенство в Полша. Благодарни сме на GLOBUL за всички прекрасни жестове към отбора. Един от тях беше посещението на базата на „Манчестър Юнайтед” в Карингтън, което помогна много за последвалото отлично представяне на „Отбор на надеждата” на Мондиала в Мексико Сити“, заяви Виктор Кирков, създател и мениджър на футболния тим.