Публикувано на 26 януари, 2018

Първият турнир на „Отбор на надеждата“ бе с „ЕКО България“

Добродневно

30 април, 2014 година

 

„Отбор на надеждата” се изправи срещу корпоративния тим на основния си спонсор „ЕКО България” в рамките на първия селекционен турнир за избор на национален състав за световното първенство по футбол за бездомни хора в Чили през октомври.

 

Отборът на веригата бензиностанции имаше два двубоя срещу младежи от институции в Брацигово и София и показа, че не случайно игра два финала в последните два корпоративни турнира, в които взе участие под ръководството на треньора си Лъчо Граматиков. В селекционното състезание се включиха също младежи от град Лом и село Доганово. Всички отбори изиграха по три мача, като резултатът от срещите не бе отчитан, тъй като е важно индивидуалното представяне на играчите.

 

Националният селекционер на „Отбор на надеждата” Младен Христов, който влезе в ролята на рефер по време на турнира, сподели добрите си впечатления от представянето на играчите:

Изключително съм доволен от видяното, имайки предвид, че момчетата играят за първи път при тези правила. Личи си, че всички са много мотивирани. Някои от тях са талантливи, но определено останалите биха могли да ги надминат като качества, ако работят сериозно през следващите месеци. Няма как всички да заминат за Чили през октомври, но още това лято ще имаме подготвени момчета за световното първенство в Холандия догодина”.